e-Learning PDL


Welkom bij de e-Learning PDL ter voorbereiding op de workshopdag PDL.

In deze e-Learning ontwikkel je in kennis over PDL zoals wat PDL is en inhoudt, de PDL-factoren en contact maken. De e-Learning dient afgerond te zijn voordat je deelneemt aan de workshopdag.
Op de workshopdag staan de vaardigheden centraal.

De e-Learning zal ongeveer 3-4 uur in beslag nemen, bestaande uit 3 hoofdstukken, met daaronder meerdere onderwerpen en wordt afgerond aan de hand van een toets.
De toets kan maximaal 3 keer gemaakt worden.
Om te slagen moet je minimaal 80% hebben behaald.

Aan de rechterzijde van het scherm bevind zich het navigatiemenu.

Nadat je een pagina hebt gelezen, druk je op de knop ‘Markeer als gelezen‘ onder aan iedere pagina. Hierdoor kan je als je de e-Learning tijdelijk pauzeert, deze weer hervatten waar je gebleven bent.

Heb je vragen of kom je niet verder, neem dan contact op met Linda Claussen 06 83 06 80 26, of mail naar linda@avzn.nl

Veel leerplezier en succes!

PDL Mondverzorging Blended Learning

PDL Mondverzorging Blended learning

Het verzorgen van de mond bij een cliënt die passief is en taal niet meer begrijpt is een hele uitdaging. Omdat dit lastig is vindt deze mondverzorging veelal niet adequaat plaats. Bijdragen aan een goede kwaliteit van de mondverzorging is bijdragen aan kwaliteit van leven en gezondheid van jouw cliënt. Een juiste bejegening en attitude is daarbij van belang. Wil je leren hoe je de mond op een adequate en comfortabele wijze kunt verzorgen, kom dan naar deze scholing.